Így érhet véget egy krónikus ősasszonyi fejfájás stresszoldó kezeléssel

Ezt az írást csak azok olvashatják, akik fel vannak iratkozva az ajándék Lelkirendrakás stresszoldó (ön)kezelés hír-emailre. Ha nem vagy feliratkozva, csak az írás linkjét kaptad meg, szerintem iratkozz fel, érdemes! Katt erre a linkre: http://www.lelkirendrakas.hu/hir-email/#Stresszoldkez (Az ajándék Lelkirendrakás ALAP hír-email folytatása - arra fel vagy iratkozva?)

A tizenkilencedik automatikusan érkező hír-emailben egy máig tanulságos ÉFT kezelési tapasztalatomat osztom meg körülbelül 2011-ből:

Egy fiatalos és fitt hölgy ül velem szemben a babzsákzsámolyon. ÉFT kezelésre jött, egy közös ismerősünktől kapta meg az elérhetőségemet. A nehézsége: jó régóta olyan migrénes fejfájása jön elő elég gyakran, amire semmilyen fájdalomcsillapító nem hat.

Krónikus fejfájás oka: autóbaleset (freeimages / that-hurt-1450455)
Krónikus fejfájás oka: autóbaleset (freeimages / that-hurt-1450455)

A tünet forrásának felderítésére elkezdem kérdezgetni: mióta van a fejfájása, milyen helyzetekben jön elő, pontosan hol és hogyan fáj, stb. Ő gondolkodik és mondja válaszokat: előhozzák a fejfájást a sok ülés, a rossz testtartás, szagok, fények, orvosi vizsgálatok, idegen helyek. Ilyenkor előjönnek egyéb szorongásos testi tünetei is. De a leginkább akkor jön elő a fejfájás, ha autóval megy hosszú útra.
Ekkor bevillan neki, hogy tizeniksz éve súlyos autóbalesete volt, amikor több helyen megsérült, többek között eltört az állkapcsa is.
Tovább gondolkodik: tulajdonképpen azóta van a fejfájás.
Hoppá!

Eltárolt traumatikus sokkélmény lenullázása az ősemberi mikro-elektromágneses energiarendszerben

Indulhat a munka! Némi Könnymentes Trauma Technikával és a Mozifilmtechnikával (kapj sok nyomravezető kérdést ezen technikák részletes leírásával együtt saját használatra az Önsegítő Klubban, legyél tag Te is, jelentkezz itt >>>!) kíméletesen “kikopogtatom” neki a baleset élményét, a sokkot és a fájdalmakat. Mindent: ahogy ment az úton, ahogy a másik autó nekitolta a fának, ahogy bevitték a kórházba, ahogy érzéstelenítés nélkül rakták össze az állkapcsát, a kórházi szagokat, fényeket, stb. Egészen addig kopogtatom, amíg le nem megy a vele kapcsolatban érzett feszültségének szintje. Aztán megnézzük az autóvezetést is filmszerűen, hogy van-e még hozzá stressz.

Már nem terhel a múlt traumája (freeimages / freedom-1396714)
Már nem terhel a múlt traumája (freeimages / freedom-1396714)

A kezelés végén, körülbelül másfél óra múlva a legnagyobb meglepetésemre “Juj de jól érzem magamat!” ujjongással kilibeg a bejárati ajtón. Bár már igazán hozzászokhatnék az ilyen változásokhoz, hiszen másfél óra ÉFT a legtöbb embert könnyebbé teszi – nem véletlenül hívják Érzelmi Felszabadítás (Felszabadulás) Technikának.
Azóta nem jelentkezett. Remélem, azért nem, mert tartósan elmúlt a fejfájása. 🙂 (Akkor a férje most már nem kaphatja meg azt a kifogást a barlangban például a házasélettel szemben, hogy “fáj a fejem”. :-D)

Mindenki másképp egyforma

Természetesen nem minden esetben lehet ilyen egyszerűen megtalálni egy krónikus ősemberi-ősasszonyi tünet forrását, nem minden tünetnek van csak egy forrása, és nem mindig ilyen egyszerű kikezelni sem. De ez egy nagyon jó példa volt arra, hogy ha egy ősembernek-ősasszonynak egy nagy sokkélmény után nem rakjuk össze a szétesett mikro-elektromágneses energiarendszerét (is), milyen testi jelenségek származhatnak belőle.

Vajon neked is lehet hasonló élményed a stresszoldó (ön)kezelés során?

Időpontot kérek stresszoldó kezelésre >>>

Megjegyzés: vajon ilyen, hasonló ősemberi-ősasszonyi traumaoldó változást például a Moksa Cseppel is el lehet érni? Ugyanígy képes lehet a baleset stresszét feloldani? Nem tudjuk előre, ez minden ősembernél-ősasszonynál egyéni; de ha igen, körülbelül annyi hónapig kell szedni, ahány éve a baleset történt – ez nincs kőbe vésve.

Kérem a Moksa Cseppről az ajándék alap információkat >>>

Rendelek Moksa Cseppet >>>